Disclaimer

DISCLAIMER

 

 1. Content
  De auteur behoudt zich het recht voor niet verantwoordelijk voor de actualiteit, juistheid, volledigheid of kwaliteit van de verstrekte informatie. Aansprakelijkheid met betrekking tot schade veroorzaakt door het gebruik van de verstrekte informatie, met inbegrip van elke vorm van informatie die onvolledig of onjuist is, zal daarom worden afgewezen. 
  Alle aanbiedingen zijn niet-bindend en zonder verplichting. Delen van de pagina's of de complete publicatie inclusief alle aanbiedingen en informatie kunnen worden uitgebreid, veranderd of gedeeltelijk of geheel verwijderd door de auteur zonder afzonderlijke aankondiging.

 

 1. Verwijzingen en koppelingen
  De auteur is niet verantwoordelijk voor enige directe of indirecte verwijzingen naar deze pagina's - tenzij hij volledige kennis heeft van de illegale inhoud en de mogelijkheid om de bezoekers van zijn site te beschermen tegen het bekijken van deze pagina's. Als er schade ontstaat door het gebruik van informatie die er gepresenteerd wordt, is alleen de auteur van de desbetreffende pagina's aansprakelijk, niet degene die is gekoppeld aan deze pagina's. Verder is de auteur niet aansprakelijk voor eventuele posten of berichten gepubliceerd door gebruikers van discussiegroepen, gastenboeken of maillijsten beschikbaar gesteld door zijn pagina.

 

 1. Copyright

De auteur heeft de intentie om geen auteursrechtelijk beschermd materiaal te gebruiken voor de publicatie of, indien dat niet mogelijk, aan te geven op het auteursrecht van de respectievelijke object. 
Het auteursrecht voor elk materiaal gemaakt door de auteur is gereserveerd. Elke duplicatie of gebruik van objecten zoals afbeeldingen, diagrammen, geluiden of teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan zonder toestemming van de auteur.

 

 1. Privacy beleid 
  Indien de mogelijkheid voor het invoeren van persoonlijke of zakelijke gegevens (e-mailadressen, namen, adressen) wordt gegeven, vind de input van deze gegevens vrijwillig plaats. Het gebruik en de betaling van alle aangeboden diensten zijn toegestaan - indien en voor zover technisch mogelijk en redelijk - zonder specificatie van enige persoonlijke gegevens of onder specificatie van anonieme gegevens of een pseudoniem. Het gebruik van gepubliceerde postadressen, telefoon-en faxnummers en e-mailadressen voor marketing doeleinden is verboden. In dit geval zullen overtreders die ongewenste spamberichten plaatsen worden gestraft.

 

 1. Rechtsgeldigheid van deze disclaimer
  Deze disclaimer is als onderdeel van de internetpublicatie die werden genoemd te worden beschouwd. Indien secties of individuele termen van deze verklaring niet legaal of correct zijn, de inhoud of geldigheid van de andere onderdelen blijven hierdoor niet aangetast.

 

 1. Privacy & Cookie Policy

Marshall Denim respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorgen voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen. Uw persoonlijke gegevens woeden utsluiten ter beschikking gesteld voor de betrokkenen bij uw bestelling.

Marshall Denim gebruikt de verzamelede gegevens om haar klanten de volgende dienste te leveren: als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, E-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en om u op de hoogte te houden van het verloop van uw bestelling.

Om het winkelen bij Marshall Denim zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens, de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren. 

Wij gebruiken uw Emailadres om u te informeren over de ontwikkelingen van de website en over collecties en acties indien u hier roestemming voor hebt gegeven. Als u dit niet langer prijs op stelt, is er de mogelijkheid uzelf uit te schrijven op onze website.

Marshall Denim zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren